van der Hulst Koeriers

Sterk in logistiek werk


Een envelop, een doosje, een pallet of een rolcontainer naar een belangrijke klant?

Nationaal of internationaal; het is geen enkel probleem voor Van der Hulst Koeriersdiensten, vertrouwen, kwaliteit en service zijn onze kernwoorden.

Door onze ruime ervaring in transport en logistiek (zowel nationaal als internationaal) weten wij ons te onderscheiden in de branche. Van der Hulst Koeriersdiensten levert service op maat!
Of het nu gaat om documenten, pakketten of andere goederen, in Nederland of Europa, wij vervoeren het graag voor u. Als u ons uw zendingen toevertrouwt zorgen wij voor de juiste afhandeling hiervan.
Wij kunnen uw zendingen 24/7 volgen via het GPS-systeem waarmee onze auto’s zijn uitgerust. Zo kunnen wij u en uw klant op de hoogte houden van de status van uw zending.
Misschien heeft u wel een ander logistiek probleem waarmee wij u kunnen helpen? Door vooraf aan ons te vragen wat de mogelijkheden zijn, kunnen wij (mits het GEEN spoedzending is) uw zending eventueel combineren met een andere zending, om zo de prijs te reduceren.
Al deze mogelijkheden kunnen wij bieden door onze jarenlange ervaring en groot logistiek netwerk in binnen- en buitenland.
Voor vrijblijvende informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij komen graag eens bij u langs voor een kennismakingsgesprek.
×